Im not in the mood.. to just write.... a story

Wohooo hey there! What's new with you? Well, I just passed the State Final Exam and now the only thing left to fight for is the University Entrance Test. Im dying to go to a state university which is THE MOST FAVORITE university of the city. Im planning to take Literature as my major and I really am trying the best of me. I study hard everyday! I take SNMPTN course, that means I have to wake up early and come home 
late BUT thats alright, on the bright side, its possible for me too et allowance from my mom. dude, money money money! I wouldnt get any money if I just stayed at home
enjoying my boring 'unoccupied holiday'.

In my free time, I try to write a story. The title of the story Im working on is "Luna Luna". Its the continuation
of my short story PENALUNA. But I just cant get the 'feel' and the mood to even write! Damnit!
Gosh Gosh Gosh I dont know what happens with me.
Its an easy thing to do but why am I not in the mood to just write? ƪ(´˛`“)ʃ
Maybe its a signal from God that I need to focus to my University Entrance Test...


Well but I give you some paragraphs of Luna Luna, which is not finished yet. I wish my mood would go
back to me so I can write more than this lame writing. so, HERE YOU ARE <( ‾▿‾)-σ• (‾o‾")


 Luna Luna
         Luna meregangkan pegangannya. Membaca ulang surat yang baru saja dia dapat, memastikan  dia tidak salah membaca setiap detil isi surat tersebut. Kemudian kembali berpegang erat pada pegangan tangga saat merasa tubuhnya akan jatuh. Surat peringatan dari University of Adelaide atas kemangkirannya dari ujian akhir tertulis dikirim tepat sehari setelah dia terbang ke Jakarta. Beasiswanya akan dicabut bila dalam 2x24 jam dia tidak melapor pada sekretariat Universitas. Sanksi tersebut dilayangkan oleh salah satu Universitas terbaik di Australia itu, selain karena Luna kabur dari ujian akhir tertulis, dia juga tidak mengerjakan thesis dan nilainya turun drastis semester ini. Prestasinya selama ini sebagai salah satu mahasiswi terbaik dengan memenangkan sebuah ajang Film Maker Competition terbesar di Australia tidak akan membantunya kali ini.
           “Bagian mana dari ‘Lupakan Jeff’ yang masih belum lo ngerti?”  Kesley membawakan Luna segelas teh hangat dan menariknya duduk di sofa. “Please, Lun. Lo kabur dari asrama cuman buat ini? Cuman buat Jeff yang brengsek itu?”
             “Udah hampir delapan tahun gue dan dia pacaran. Ngga semudah itu!”
        “Ya, dan tiga tahun dari delapan tahun ‘masa-masa indah’ kalian itu Jeff selingkuh. Selingkuh sama cewe yang ngitung tuju dikali tuju aja masih pake tangan. Uspi, Lun, Uspi! Lo masih inget ‘kan gimana temen-temen SMA ngejek dia idiot. Dia lebih mirip anak keterbelakangan mental, no offence, tapi itu kenyataan. Sekarang yang bodoh siapa? Jeff yang ngorbanin elo dengan segala kehebatan lo, atau Uspi?! Mana Luna yang selama ini gue kenal dengan semangat menggebu-gebunya dalam segala hal? Semuanya hancur cuman gara-gara cowo bego kayak gitu? Get real, Lun! He’s not worth these all.”

.......................................................................................
This is it. Its only four paragraphs because I had no Idea what should I write. THIS IS SO EMBARRASSING
 \(◣_◢!)/%!$#!!@#  But, its okay I know Im still pretty you dont need to tell me, I'll keep growing cute :D




ƪƪ'▿') ('▿'ʃʃ Catch you later!